SERVICII

Serviciile ce vor fi oferite de societatea ANANIA DECO ART SRL sunt reprezentate de decorarea sticlei plate folosind diverse tehnici inovatoare, care descriu caracteristicile speciale ale acestora, după cum urmează:

Vitralii cu rășini

Tehnica de realizare a vitraliilor cu rășini este o îmbunătațire prin inovație a tehnicii tradiționale de execuție a vitraliilor. Tehnica presupune aplicarea pe sticlă a unei rășini sintetice și a unor pigmenți, după un desen prestabilit, ce conferă sticlei culoare și textură, iar contururile suprafețelor colorate sunt definite prin aplicarea de bandă de plumb adeziv. Astfel construit, vitraliul este mult mai rezistent decat unul clasic, deoarece această peliculă de rășină securizează sticla, iar plumbul o armează.

Vitralii desenate

Se realizează cu o tehnică de decorare inovatoare, prin folosirea plumbului autoadeziv și a rășinii de contur cu care se realizează desene cu grad mic sau mare de complexitate. Caracteristica specială a acestei tehnici este că nu se folosește culoare, desenul rămânând simplu, conținând doar sticla plană și liniile desenului (firele de plumb sau rășina de contur). Această gamă este mai simplă și necesită consum redus de materiale și manoperă, devenind mai accesibilă unui public mai larg din punctul de vedere al prețului de achiziție.

Sticlă pictată

Pictura pe sticlă cu rășini sintetice este o tehnică modernă, adaptată la posibilitățile tehnologice de ultimă oră în ceea ce privește materialele folosite și care prin natura acestor substanțe poate aduce culoare în mediul înconjurător, nu numai în decorare prin intermediul tablourilor. Această rășină fiind foarte versatilă la tipul de aplicare suportă aplicare cu pensule, dezvoltând o estetică vizuală de mare impact. Această tehnică se apropie de pictura clasică și implicit se poate identifica cu opera de artă autentică.

De ce sa alegi

Anania Deco Art

ANI EXPERIENȚĂ

LUCRĂRI EXECUTATE

%

PROFESIONALISM

%

SATISFACȚIE

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

“Recomand cu încredere”

“Sunt foarte mulțumită de produsele oferite de domnul Anania. Chiar dacă au trecut 7 ani de la achiziționarea geamului, modelul realizat nu s-a decolorat, nu s-a desprins și continuă să îmi înfrumusețeze casa și să îmi uimească rudele care vin în vizită.  Voi reveni cu siguranță cu alte comenzi și îl recomand cu încredere tuturor.”

Ramona

“Model Unic”

“Văzusem la o prietenă de a mea un perete despărțitor în living, deosebit de frumos și care dădea o notă de eleganță casei. Am știut atunci că așa va arăta și livingul meu. Am luat legătura cu domnul Anania și m-a uimit răbdarea și pasiunea acestuia pentru ,,frumos,,. Nu știam exact ce îmi doresc, așa că m-am lăsat îndrumată de priceperea lui și mi-a creat un model deosebit, care să se potrivească cu designul casei mele.  Faptul că dumnealui are capacitatea de a crea un model unic pentru fiecare client este un mare avantaj.”

Maria

“Super mulțumit”

“După 10 ani de locuit în Italia am decis să îmi construiesc o casă în România. În Italia am descoperit niște modele deosebite pentru geamurile exterioare și îmi doream foarte mult să am ceva asemănător în casa mea. Am fost la atelierul Anania Deco Art și am cerut îndrumarea specialistului. După ce i-am arătat cîteva poze și am discutat, ne-am decis asupra modelului.  Am rămas impresionat de deschiderea artistului, care s-a oferit să aducă câteva schimbări modelului ales, pentru a se integra armonios cu restul casei mele. ”

RAZVAN

PROGRAM

LUNI – VINERI
09:00 – 17:30

SÂMBĂTĂ
09:00 - 13:00

DUMINICĂ
Închis

FORMULAR CONTACT

5 + 11 =

ADRESA

str. Depoului, nr.3
Piatra Neamt, jud. Neamt
Tel.: 0770 865 091
atelier@ananiadecoart.ro

NEWSLETTER