GALERIE FOTO

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

“Recomand cu încredere”

“Sunt foarte mulțumită de produsele oferite de domnul Anania. Chiar dacă au trecut 7 ani de la achiziționarea geamului, modelul realizat nu s-a decolorat, nu s-a desprins și continuă să îmi înfrumusețeze casa și să îmi uimească rudele care vin în vizită.  Voi reveni cu siguranță cu alte comenzi și îl recomand cu încredere tuturor.”

Ramona

“Model Unic”

“Văzusem la o prietenă de a mea un perete despărțitor în living, deosebit de frumos și care dădea o notă de eleganță casei. Am știut atunci că așa va arăta și livingul meu. Am luat legătura cu domnul Anania și m-a uimit răbdarea și pasiunea acestuia pentru ,,frumos,,. Nu știam exact ce îmi doresc, așa că m-am lăsat îndrumată de priceperea lui și mi-a creat un model deosebit, care să se potrivească cu designul casei mele.  Faptul că dumnealui are capacitatea de a crea un model unic pentru fiecare client este un mare avantaj.”

Maria

“Super mulțumit”

“După 10 ani de locuit în Italia am decis să îmi construiesc o casă în România. În Italia am descoperit niște modele deosebite pentru geamurile exterioare și îmi doream foarte mult să am ceva asemănător în casa mea. Am fost la atelierul Anania Deco Art și am cerut îndrumarea specialistului. După ce i-am arătat cîteva poze și am discutat, ne-am decis asupra modelului.  Am rămas impresionat de deschiderea artistului, care s-a oferit să aducă câteva schimbări modelului ales, pentru a se integra armonios cu restul casei mele. “

RAZVAN

PROGRAM

LUNI – VINERI
09:00 – 17:30

SÂMBĂTĂ
09:00 - 13:00

DUMINICĂ
Închis

FORMULAR CONTACT

2 + 4 =

ADRESA

str. Depoului, nr.3
Piatra Neamt, jud. Neamt
Tel.: 0770 865 091
atelier@ananiadecoart.ro

NEWSLETTER