Despre noi

 

Anania  Deco Art transpune prin activitatea sa pasiune pentru creație, dezvoltă o cunoaștere a valorilor artistice în viața cotidiană, prin punerea la dispoziția publicului de servicii de calitate, cu grad estetic ridicat și cu aplicabilitate prin capacitatea decorativă și funcțională.

 

Anania Mihail-Iulian

Artist plastic

Anania Mihail-Iulian este absolvent al Liceului de Arte ,,Victor Brauner”, din Piatra-Neamț, secția Pictură și al Universității “George Enescu”, Facultatea de Arte Plastice, Decorative și Design – Iași, specializare Sculptură.

În domeniul sticlei decorative activează din anul 2006 până în prezent. În decursul acestor ani a activat la două societăți producătoare de geam termoizolator, unde a propus și înființat departamentele de geam decorativ, respectiv vitralii, geam sablat și sticlă pictată.  Pentru activitatea în acest domeniu  îl  recomandă bogata experiență, studiile de specialitate și creativitatea.

Serviciile de decorare a sticlei nu poartă doar amprenta autenticității și unicității, ci și durabilitatea tehnicii de decorare a sticlei. Strânsa legătură între funcțional și estetica ornamentației și conjugarea culorii cu forma decorativă pun în evidență o lume a sticlei de un rafinament propriu.

De ce sa alegi

Anania Deco Art

ANI EXPERIENȚĂ

LUCRĂRI EXECUTATE

%

PROFESIONALISM

%

SATISFACȚIE

Ce oferim

Serviciile Noastre

Vitralii cu rășini

Tehnica de realizare a vitraliilor cu rasini este o imbunatatire prin inovatie a tehnicii traditionale de executie a vitraliilor.

Vitralii desenate

Se realizeaza cu o tehnica de decorare inovatoare, prin folosirea plumbului autoadeziv si a rasinii de contur cu care se realizeaza desene cu grad mic sau mare de complexitate.

Sticlă pictată

Pictura pe sticla cu rasini sintetice este o tehnica moderna, adaptata la posibilitatile tehnologice de ultima ora in ceea ce priveste materialele folosite.

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

“Recomand cu încredere”

“Sunt foarte mulțumită de produsele oferite de domnul Anania. Chiar dacă au trecut 7 ani de la achiziționarea geamului, modelul realizat nu s-a decolorat, nu s-a desprins și continuă să îmi înfrumusețeze casa și să îmi uimească rudele care vin în vizită.  Voi reveni cu siguranță cu alte comenzi și îl recomand cu încredere tuturor.”

Ramona

“Model Unic”

“Văzusem la o prietenă de a mea un perete despărțitor în living, deosebit de frumos și care dădea o notă de eleganță casei. Am știut atunci că așa va arăta și livingul meu. Am luat legătura cu domnul Anania și m-a uimit răbdarea și pasiunea acestuia pentru ,,frumos,,. Nu știam exact ce îmi doresc, așa că m-am lăsat îndrumată de priceperea lui și mi-a creat un model deosebit, care să se potrivească cu designul casei mele.  Faptul că dumnealui are capacitatea de a crea un model unic pentru fiecare client este un mare avantaj.”

Maria

“Super mulțumit”

“După 10 ani de locuit în Italia am decis să îmi construiesc o casă în România. În Italia am descoperit niște modele deosebite pentru geamurile exterioare și îmi doream foarte mult să am ceva asemănător în casa mea. Am fost la atelierul Anania Deco Art și am cerut îndrumarea specialistului. După ce i-am arătat cîteva poze și am discutat, ne-am decis asupra modelului.  Am rămas impresionat de deschiderea artistului, care s-a oferit să aducă câteva schimbări modelului ales, pentru a se integra armonios cu restul casei mele. “

RAZVAN

PROGRAM

LUNI – VINERI
09:00 – 17:30

SÂMBĂTĂ
09:00 - 13:00

DUMINICĂ
Închis

FORMULAR CONTACT

11 + 9 =

ADRESA

str. Depoului, nr.3
Piatra Neamt, jud. Neamt
Tel.: 0770 865 091
atelier@ananiadecoart.ro

NEWSLETTER