Sticla decorativă este o tehnică ingenioasă de amenajare a locuinței/ spațiului tău și are un efect extraordinar.

Ce îți putem oferi? Vitralii cu rășini, sticlă pictată, vitralii desenate. Dacă vrei să te documentezi despre serviciile pe care le oferim, intră aici și vei găsi toate detaliile necesare: https://ananiadecoart.ro/servicii/ . Există o infinitate de posibilități prin care poți să îți înfrumusețezi casa, să îi dai o notă de unicitate. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, poți viziona câteva lucrări făcute de noi: https://ananiadecoart.ro/galerie/ . Vrei să aduci o schimbare spațiului tău? Îți dorești ceva artistic, de calitate și la un preț bun?Îți construiești/amenajezi casa visurilor tale și vrei să fie cu adevărat deosebită și specială?

Noi te așteptăm cu drag! Ne recomandă studiile de specialitate, creativitatea, produsele de calitate și prețul foarte bun.

Ești curioasă/curios cum va decurge totul? În primul rând, vom avea o discuție în care tu ne vei povesti exact ceea ce îți dorești. Fără nici o restricție pentru că avem oameni foarte bine pregătiți, care pot da contur visurilor tale. Apoi, vom discuta puțin despre locul unde dorești să fie instalată sticla decorativă. Iubim armonia și trebuie să ținem cont de designul existent.

Noi îți punem la dispoziție cel puțin trei modele personalizate pentru a avea o viziune cât mai clară asupra rezultatului final. Urmează o discuție asupra modelelor realizate, în urma cărora îl alegem pe cel favorit. Putem să îl mai ajustăm până vedem că ești 100% decis și mulțumit de ceea ce îți arătăm. Apoi trecem la partea cea mai colorată a procesului.

Multe lucruri frumoase se pot realiza dacă lăsăm creativitatea să fie liberă și dacă îndrăznim să ne dorim, să credem.

Facem trecerea de la modelul de pe foaie la așezarea lui pe sticlă. Utilizăm rășini epoxi, pigmenți, plumb autoadeziv sau rășini contur. Lăsăm mâinile magice ale artistului să realizeze o lucrare unică, autentică și deosebită. Vei fi mândru/ă multă vreme de sticla ta decorativă, căci oferim garanții la lucrări de minim 10 ani. Lăsăm lucrarea să se usuce, apoi te așteptăm să îți iei acasă bucățica ta de artă. Vei avea propriul tău Univers colorat care îți va înfrumuseța casa și va stârni curiozitatea rudelor și prietenilor tăi.

sticlă decorativă - vitraliu realizat cu rășini epoxi și plumb autoadeziv

Suntem convinși că vei fi tare mulțumit de rezultatul final, deci sigur ne vei recomanda și celor din jurul tău. Noi nu trecem cu vederea ajutorul acordat. Așadar, dacă aduci un prieten în atelierul nostru, vei beneficia de o reducere la următoarea lucrare.

Pentru detalii și comenzi, vă așteptăm cu mare drag în atelierul nostru, pe Strada Depoului, numărul 3, din Piatra Neamț. Ne puteți contacta și la numărul de telefon 0770 865 091 sau la adresa de e-mail atelier@ananiadecoart.ro . Ne găsești și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AnaniaDecoArt/ și pe Instagram: https://www.instagram.com/anania.deco.art/?hl=ro .